Hem/Företagsnytt/Var är städaren?

Var är städaren?

Att få en ny fin hemsida är både en härlig och lite skrämmande känsla, hur ska den tas emot? Det är trots allt vårt ansikte utåt och vi utlämnar oss till andras granskning.

Att skriva den första bloggen till vår nya hemsida görs i 32 graders värme i Afrika, att tänka på städning i Sverige känns egentligen långt bort. Tanzanias fotbollslag  kallas ”The lions of Africa” av sina supportrar så det känns ändå rätt för ett Städlejonet att skriva bloggen härifrån.

Städningen här i Afrika och hemma i Sverige är i grunden den samma, resultatet att det ska bli rent, kunden ska bli nöjd, det ska inte synas att hotellrummet varit smutsigt och obäddat en halvtimme tidigare.

Vi i Sverige och Afrika är ljusår ifrån varandra vad det gäller städteknik, kemikalier och material, men vi har massor att lära av deras arbetsglädje.

Vi har en filmfestival på gång i Göteborg, Städlejonet har varit en del i festivalen i så många år, både som leverantör av städning och konsument av film, vi har sett den lilla babydraken växa upp och bli en stor Drake, till en stor kulturupplevelse och ett härligt event som vänder upp och ner på Göteborg, speciellt runt Järntorget och centrala stan. Vi lejon är stolta att vara en del av denna stora kulturfest.

Jag hoppas att vår nya hemsida (så effektivt och bra producerad av Rikard på rikkon.se, stort tack!) ska bli en kanal och ett skyltfönster för oss lejon att stolt visa en glimt av hur vi varje dag kämpar för att det ska bli rent och trivsamt hos våra fantastiska kunder.

 

Mats

Var är städaren?
By |30 januari 2015|