Hem/Jobba hos oss

Är du ett städlejon? Vill du jobba hos oss?

Är du ett städlejon – och vill jobba hos oss, hel- eller deltid? Vi har tre grundkrav som är ett måste, så om du uppfyller dessa är du varmt välkommen att göra en spontanansökan.

1) Du älskar att städa och göra fint. Du kan berätta om varför du tycker att det är så roligt med professionell städning och ge exempel på vad du är bäst på och vad som gör att du är bra på detta.

2) Du pratar svenska så pass väl att du kan förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter, och kommunicera med arbetskamrater, kunder och arbetsledare. (God engelska kan i vissa fall uppväga.)

3) Du vill vara ett städlejon och jobba hos oss med frihet under ansvar. Läs igenom vår hemsida och se om dina värderingar stämmer med våra, och om du är den vi letar efter – ett starkt och positivt städlejon med glimten i ögat.

Övriga önskemål: Inget krav men önskvärt, är att du har dokumenterad erfarenhet av städning samt B-körkort. Kanske har du också specialistkunskap inom fönsterputs, golvvård, mattvätt eller liknande.

Är detta du? Hör av dig med CV och personligt brev, där du talar om vad du vill ha ut av ditt arbete, vad just du kommer att kunna erbjuda oss, samt kommenterar de tre frågorna ovan. Skriv till: Mats Josefson, vd, på e-post: mats@stadlejonet.se

Välkommen.

Nedzko vid Städlejonets bil