Hem/Övriga städtjänster/Hemstädning i och runt Göteborg

Hemstädning i Göteborg

En riktigt bra hemstädning skiljer sig från städtjänsterna vi utför på kontor, banker, hotell, butiker och övriga lokaler. När det gäller hemstädning är det inte de professionella städlejonen utan den som bor i hemmet, som är expert på sitt eget hem och därmed får bestämma hur städningen ska utföras. Våra kunder är olika och önskemålen på städning skiftar stort.

Ett riktigt bra städföretag lyssnar in kunden och ger tillbaka den städning som kunden vill ha, oavsett vad andra kunder har önskat tidigare. Detta övar vi på dagligen och börjar bli så smått duktiga på att tillgodose varje kunds specifika behov. Ingen är ofelbar, inte vi heller, men med en god relation ökar vi förståelse för hur kunden önskar få sin städning utförd. Gissa om det känns bra att städa hos nöjda och lyckliga kunder, som riktigt längtar efter att vi ska komma till dem. Då inser vi det rätta värdet av det vi gör.

Vi har förmånen att få öka människors livskvalitet, genom att frigöra tid för dem så att de kan ägna ledig tid åt familjen och fritidsintressen, utan att hemmet blir lidande. För många yrkesarbetande gifta par och enastående föräldrar är tiden en bristvara. Ett välstädat hem skapar lugn och ro, bidrar till minskad stress och undanröjer mängder av dåligt samvete. Är det då inte en lyx med hemstädning? Jo, för många är det en sann och helhjärtad lyx att få ägna sin lediga tid åt det som är viktigt och själv få avgöra hur man vill spendera sina kvällar och helger när tiden rusar på. Så självklart egentligen, kan man tycka.

2016 är det äntligen socialt accepterat att ha hemstädning och forskningen visar att det är ”vanliga” människor; medelinkomsttagare, som anlitar städföretag. Kunderna väljer seriösa städföretag som betalar skatt och bidrar till landets uppbyggnad; den svarta marknaden försvann med RUT-avdragets införande, vilket vi ska vara tacksamma för.

Vi städar med glädje allt från mindre lägenheter två timmar var fjortonde dag till stora villor upp till åtta timmar i veckan. Vi putsar på begäran både fönster och silver, stryker såväl tvätten som hunden över pälsen – och kan ibland även gå ut med jycken på promenad  och ge såväl guldfisken som katten middagsmat. Hos äldre människor lyser vi ofta upp tillvaron med lite småprat och skratt samtidigt som diskduken och moppen far runt i hemmet.

Vi har världens bästa kunder och – tro det eller ej – ofta världens roligaste jobb. När Städlejonet på allvar får bidra till människors livskvalitet, via vår professionalitet, vår tränade blick och mångåriga hantverkskunnande, bemöts vi med respektfull värme och tacksamhet av dem vi är till för. I dessa stunder vet vi med både huvud och hjärta varför vi arbetar med det vi gör och vilken nytta vi tillsammans skapar. En ren glädje för alla städlejon.

Hemstädning Göteborg

RUT ger 50 procent tillbaka!

På Städlejonet ombesörjer vi med RUT-avdrag så att ni inte behöver ligga ute med pengarna som kommer från staten. Ni får så mycket som hälften av kostnaden subventionerad via RUT-avdrag, upp till 25.000 kronor per person och år i ett hushåll*. RUT bygger på att man har en inkomst. För att ta del av reglerna för RUT-avdrag, se Skatteverkets hemsida eller hör med oss direkt.

Begär en offert

Städlejonet växer kraftigt när det gäller hemstädning och vi jobbar hårt för att kunna ta emot alla förfrågningar. Det som skiljer hemstädning (eller hemmastädning) från annan städning är att den som städar har sin arbetsplats i våra kunders hem. Det innebär att det är av högsta vikt att den som städar kan lyssna in hur varje kund vill ha sin städning utförd. Det är kunden som är chefen i varje enskilt hem. Detta är vi duktiga på.

Samtidigt har våra städare sin arbetsplats i olika hem. Det underlättas av en förståelse från kundens sida för att vår personal har rätt till fem minuters paus för att sträcka på ryggen varje timme. Det brukar inte vara några problem utan tvärtom fördjupa kontakten mellan kunden och städaren.

När alltfler företag lägger tid och energi på att köpa kravmärkt kaffe och satsa pengar på CSR-projekt och ta hand om sin egen personal, blir vi som mest glada när chefer och medarbetare också värdesätter att den städpersonal som städar i deras hem behandlas väl. Vår personal omfattas av fasighetsanställdas kollektivavtal, de får massage- och naprapatbehandling samt utbildning i storgrupp på betald arbetstid varje månad, vilket är ovanligt i branschen. I samband med utbildningen bjuds de även på yogapass via Göteborgs Yogacentrum.

Vill du också ha hemstädning via Städlejonet? Hör av dig med dina önskemål direkt till Mats på 0735-16 36 86.

Begär en offert

[contact-form-7 id=”79″ title=”onethird_offert”]