Hem/Om Städlejonet

Om Städlejonet – och städlejonen

På Städlejonet gör vi rent – med glädje. Det kan tyckas vara självklart, men det är det inte alltid, att den som utför ett städjobb också tycker om att städa. På Städlejonet anställer och utvecklar vi städlejon, med ambitionen att utföra sin uppgift på bästa sätt, och att samtidigt ha roligt.

På lejons vis är städlejon fullt fokuserade på sin uppgift och att bli bäst på det de gör. De strävar efter en fysik och ett seende som lägger grunden för ett fullgott jobb. När de lärt sig att scanna av terrängen med tränad fokuserad blick, blir det så mycket enklare att gå på jakt med mopp och diskduk. På Städlejonet lär vi oss att bli starka, uthålliga och kraftfulla – samtidigt som vi är mjuka, flexibla och lyssnande. Vi är stolta över vårt jobb och den nytta vi gör för enskilda och organisationer.

Och från företagets sida är vi stolta över våra städlejon. Ingen är dock fullkomlig; ingen chef och ingen medarbetare. Men när det gäller ambitionen och viljan att göra rätt för oss, ska vi alltid ligga på topp och använda lejonkraften fullt ut.

Vill du veta mer om oss och våra lejon, välkommen att höra av dig.

Mats Josefson